Blog

Kategórie
 
 
 
 
 

                                                             

Každú objednávku vám potvrdíme telefonicky a odpovieme na vaše otázky

Široký sortiment tovaru

Máme vlastný sklad

Sme 15 rokov na trhu

 
 
naposledy navštívené
 
 

Nová predajňa

Pristavili sme pre zákazníkov novú predajňu, kde vás radi obslúžime a kde si aj môžete vyzdvihnúť objednaný tovar.

 

 

 

 

 

Zasielame do celej EÚ

 

Oprava brzdového strmeňa VW TRANSPORTER T5

Po čase sa na každom aute opotrebujú brzdové strmene a neostáva vám nič iné ako ich výmena. U nás zakúpite kvalitné  strmene od renomovaného výrobcu A.B.S. A ak ste trochu zručný ich výmenu zvládnete aj sami. V prípade že nutne potrebujet ísť na STK s dovezeným vozidlom, k tomu všetkému vám poskytneme prepravné značky po dobu prihlásenia vozidla. 

 

  

 

Kvalita autodielov

Nové náhradné diely sa rozlišujú na dve skupiny. 1 je originál diel použitý do prvovýroby pri výrobe auta. 2 certifikovaný náhradný diel vyrábaný za účelom lacnejšej opravy áut v neznačkových servisoch. U nás nakúpite obe skupiny dielov, ale samozrejme najžiadanejšie a najpredávanejšie autodiely sú neoriginálne licencované autodiely určené pre svojpomocné výmeny alebo neznačkové servisy.

 

 

 

Určenie strany vozidla

Strana vozidla sa vždy posudzuje z miesta pohladu vodiča sediaceho v aute, čiže keď sedíte za volantom je to strana ľavá a pravá strana je spolujazdcova strana. Za vodičom je to strana ľavá zadná a za spolujazdcom pravá zadná strana automobilu.

 

Pomoc pri výmene autodielov

Ak si neviete poradiť s výmenou niektorých autodielov u nás zakúpených a nejedná sa o zložitú výmenu radi vám pomôžeme.

 

Kilometre

Udržiavané autá s poctivými kilometrami existujú, dôležitá je pravidelná údržba a aj autosúčiastka. Jedno také auto vlastníme a udržiavame s pomocou našich autodielov.

 

Havária

Mali ste nehodu a ste z toho na nervy? Dôležité je aby sa nikomu nič nestalo. Máme tiež skúsenosti a tiež vám môžeme názorne predviesť, ako naše autodiely pasujú na našom firemnom aute.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia