Kategórie
 
 
 
 
 

                                                             

Každú objednávku vám potvrdíme telefonicky a odpovieme na vaše otázky

Široký sortiment tovaru

Máme vlastný sklad

Sme 15 rokov na trhu

 
 
naposledy navštívené
 
 

Kvalita autodielov

Nové náhradné diely sa rozlišujú na dve skupiny. 1 je originál diel použitý do prvovýroby pri výrobe auta. 2 certifikovaný náhradný diel vyrábaný za účelom lacnejšej opravy áut v neznačkových servisoch. U nás nakúpite obe skupiny dielov, ale samozrejme najžiadanejšie a najpredávanejšie autodiely sú neoriginálne licencované autodiely určené pre svojpomocné výmeny alebo neznačkové servisy.

 

 

Všetky neoriginálne u nás zakúpené diely spĺňajú certifikáty a homologizácie. Skúsení zákazníci vedia že na prvý pohľad sú tieto diely nerozpoznateľné od originálu a takisto aj pasujú na autách. Počas našej 10 ročnej predajnej skúsenosti sme sa stretli aj s nepodarkami, ktoré sme následne stiahli z predaja až pokým výrobca neodstránil časté závady - nepresnosti, prípadne iné. Mnohé plechové diely majú antikoróznu ochranu a dovolíme si tvrdiť, že vám určite 10 rokov vydržia bez poškodenia koróziou, príkladom je blatník na Golf 4.

Za našim e-shopom www.depoauto.sk, ktorý budujeme pre vás už 10 rokov sa okrem najlepších cien ukrýva aj skúsenosť, takže ak aj natrafíte na rovnaké alebo podobné diely, je to ako v bežnom živote, keď dvaja robia to isté, tak aj tak to nie je nikdy to isté. Radi by sme vám popriali príjemné nakupovanie v novom e-shope a veľa bezpečných kilometrov s našimi autosúčiastkami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia